Hvordan sletter eller redigerer man en rolle?

Alle roller kan slettes fra en Billetto konto. Slik gjør du:

 

1. Klikk på ditt Kontooversikt- ikonet til venstre for ditt profilbildet, oppe i høyre hjørne av skjermen

2. Klikk på "Profil"

3. Klikk på "Rollestyring" i det venstre sidefeltet 

4. Finn den rollen du ønsker å slette og trykk på "Søppelbøtte"-knappen. 

Etter du har bekreftet med et "OK", vil rollen ikke lenger ha adgang til kontoen. 

 

Bemerk at du selv også kan bli slettet fra din konto. Dette kan kun gjøres av en Administrator, da de er de eneste som kan slette og legge til roller.  

   


 

Det er ikke mulig å redigere en rolle når den først er lagt til en konto. I stedet skal du fjerne den uriktige rollen og legge til den korrekte. 

.

 Du kan ikke legge til en tidligere slettet e-post til kontoen igjen. For eksempel: hvis du har lagt til en rolle med e-posten: mads@mail.no som Finansiell ansvarlig, men ville legge den til som Administrator, så kan du ikke bruke e-posten: mads@mail.no til den nye Administrator rollen.