Hvordan redigerer jeg profilen min som billettkjøper?

For å redigere profilinformasjonen din på Billetto trenger du bare å logge inn og trykke på profilbildet ditt (øverst i høyre hjørne). Herfra kan du redigere personlige opplysninger som navn og e-post, og du kan velge å koble Billetto-profilen din til Facebook-profilen din.

Hvis du trykker på Din offentlige profil  får du se hvordan profilen din ser ut for andre besøkende (hva de ser kommer dog an på privatinnstillingene dine). Ved å trykke på "Rediger" kan du endre navn, e-post og bilder som vises på din offentlige profil, samt endre privatinnstillingene dine.