Hvordan sender jeg billetter til en gjest på nytt?

Hvis en eller flere av gjestene dine ikke har mottatt billetten (f.eks. hvis de skrev inn feil e-postadresse da de kjøpte billett), så kan du enkelt sende billetten til dem på nytt eller videresende den. Slik gjør du det:

• Klikk på Kalender øverst på Billetto-nettsiden
  • Finn eventet som billetten er kjøpt til og trykk på Administrer
  • Klikk på Bestillinger i menyen til venstre
  • Finn bestillingen det er snakk om og klikk på den
  • Du kan nå velge Last ned PDF-billetterSend PDF-billetter på nytt eller Videresend PDF-billetter

Last ned PDF-billetter hvis du trenger en kopi av billetten.

Send PDF-billetter på nytt hvis billettkjøperen har oppgitt riktig e-postadresse, men allikevel ikke har mottatt billetten(e).

Videresend PDF-billetter til en annen e-postadresse dersom billettkjøperen oppga feil e-postadresse ved kjøp av billett. Du kan eventuelt velge å laste ned PDF-billetten og sende den til billettkjøperen manuelt.