Hvordan kan jeg gi pengene tilbake til deltakere som ønsker å få refundert billetter?

Du kan enkelt be oss om å gi pengene tilbake til en billettkjøper som ønsker å få refundert en eller flere billetter. Du trenger å ha enten e-postadresse, navn eller bestillingsnummer klart slik at vi kan finne billetten det er snakk om. Slik gjør du det:

• Klikk på Mine Events øverst til høyre på nettsiden
  • Finn eventet som billetten er kjøpt til og trykk på Administrer
  • Klikk på Ordrebehandling i menyen til venstre
  • Finn bestillingen det er snakk om og klikk på den
  • Du kan nå klikke på alternativet Bestill refusjon til høyre på skjermen

Merk: refusjoner bearbeides kun i Billetto Supports åpningstider (Man - Fre 8.00 - 15.00) og det kan ta opptil 5 arbeidsdager før pengene er synlige på kontoen til billettkjøperen (dette avhenger også av hvilken bank de bruker). Refusjoner kan kun bestilles for eventer som ikke er avsluttede. Refusjonen inkluderer ikke Billettos bookingavgift.

Hvis det ikke er hele ordren som skal refunderes men kun deler av ordren, skal du sende en mail til support@billetto.dk med ordre id og Billetto id på billetten som skal refunderes tilbake til kunden.

Note: Man kan ikke be om refusjon på ordre på utbetalte events, man kan kun be om refusjon på hele ordre.