Hoe kan ik tickets aan de deur controleren?

Er zijn een aantal manieren waarop dit gedaan kan worden:

1. Je hebt online toegang tot de automatische genereerde gastenlijst (deze kun je ook printen). De lijst kun je gebruiken voor het handmatig checken van namen, e-mailadressen, bestelnummers of bijvoorbeeld ticketnummers.

Om de gastenlijst te vinden, moet je inloggen op je Billetto account. Klik hiervoor op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. In de daarop volgende pagina klik je op "Beheer" bij het betreffende evenement, dit brengt je naar de overzichtspagina van het evenement. Kies in het linker menu voor "Gastenlijsten", hier kun je de gastenlijst in een aantal verschillende bestandsformaten downloaden.

2. Je kunt ook tickets scannen aan de deur, dit kan met de Billetto app (gratis te gebruiken). Momenteel is de app alleen beschikbaar voor IOS systemen (I-phones en I-pads). Je hoeft enkel de Billetto app te downloaden en je bent klaar om te beginnen.

Als je wilt dat anderen ook tickets kunnen scannen namens jou, dan moet je hen een gegenereerde Billetto Organisatorcode geven. Dit geeft ze toegang tot de app met hun eigen inloggegevens, maar geeft ze geen toegang tot gevoelige informatie.

Om een Organisatorcode te genereren log je in op je Billetto account. Dit doe je door op "Kalender" te klikken in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de "Evenement Manager" knop en een blauwe knop met "Genereer" zal tevoorschijn komen. Klik hierop en jouw unieke Organisatorcode zal worden gegenereerd. Als je vervolgens op "Vernieuwen" klikt wordt er een nieuwe code gecreëerd en is de oude niet langer geldig.