Kan ik mijn Billetto evenementen integreren/embedden in mijn website?

Ja dat kan inderdaad.

Billetto genereert automatisch een widget voor elk evenement, die je kunt integreren in je eigen website. Om de widget te vinden moet je inloggen op je Billetto account. Klik daarvoor op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik in de daarop volgende pagina bij het betreffende evenement op "Beheer". Kies daarna "Deel evenement" in het linker menu. Onder de titel "Embed op je website" kun je klikken op "Ticket Widget". Wanneer je hierop klikt zie je een voorbeeld van hoe de widget eruit zal zien. Je vindt hier ook een gegenereerde code die je nodig hebt om de widget te embedden in je website. Kopieer de code en voeg deze toe aan de code van je website.

Wanneer bezoekers klikken op de widget die geïntegreerd is in je website, worden zij doorgestuurd naar de ticket selectie pagina op de Billetto website. De verkoop wordt afgerond in het beveiligde Billetto transactie scherm.

Geef meerdere evenementen weer op je pagina/website

Als je meerdere evenementen organiseert en je ze allemaal op je website/blog wil laten zien, dan kun je jouw "Profiel" widget gebruiken om al de evenementen die je organiseert te delen. Je kunt de insluitcode (embedcode) die je hiervoor nodig hebt vinden onder de "Deel Profiel" knop op je Billetto profiel. Volg de stappen hierboven om de widget te integreren op je website/blog.

Opmerking: de evenementen die je hebt aangegeven als favoriet verschijnen ook in de widget. Dit is gemakkelijk wanneer andere mensen evenementen organiseren namens jou (bijvoorbeeld op jouw locatie, of als onderdeel van een festival).