Hoe kan ik een limiet instellen voor de ticketsverkoop i.v.m de capaciteit van de locatie?

Er zijn twee manieren waarom je een limiet kan instellen voor je ticketverkoop.

1. Specificeer het maximum aantal per ticketsoort dat verkocht kan worden, bijv. 200 Volwassen tickets, 200 Kids tickets etc.

2. Creëer je ticketsoort en voeg een willekeurige hoeveelheid in bij het aantal tickets. Klik wanneer je evenement is gepubliceerd op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik hier op "Beheer" bij het relevante evenement, in de volgende pagina zie je aan de linker kant een menu, klik onder "Instellingen" op "Maximale Capaciteit". Hier kun je bepalen hoeveel tickets van alle ticketsoorten in totaal verkocht kunnen worden voor je evenement.

Opmerking: als je voor optie 2 kiest, kun je geen limiet instellen per ticketsoort dat lager is dan de totale capaciteit.

De ticketsoorten die vallen onder de Maximale Capaciteit regel zijn:

• Betaalde tickets
  • Gratis tickets
  • Box Office Collection
  • Gastenlijst

Tickets waarvoor de Maximale Capaciteit regel niet geldt zijn:

• Donatie
  • Voucher
  • Merchandise

Note: wanneer je voor optie 2 kiest, is het niet mogelijk om een limiet lager dan de maximale capaciteit voor de verkoop van een bepaalde ticketsoort in te stellen .