Kan ik mijn evenement dupliceren of een zelfde soort evenement maken?

Ja, dat kan. Log in op je Billetto account en klik op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Op de pagina die volgt zie je een drop down menu (onder de oranje "Bewerk" knop), kies hier de categorie die van toepassing is (bijv. "Mijn evenementen - Voltooid" wanneer het evenent dat je wilt dupliceren al is afgelopen). Ga naar het betreffende evenement en klik op op het "Dupliceer evenement" icoon: