Waar kan ik mijn opgeslagen evenementen vinden?

Wanneer je ingelogd bent op je Billetto account, klik je op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Op de pagina die volgt zie je een dropdown menu (onder de oranje 'Bewerk' knop) welke standaard staat op "Komende evenementen (x)". Wanneer je op het drop down menu klikt zie je een lijst van al je evenementen, kies "Mijn evenementen - Concept" om al je opgeslagen evenement concepten te zien.