Waar kan ik mijn gepubliceerde evenementen vinden?

Wanneer je bent ingelogd op je Billetto account, klik je op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Op de pagina die daarop volgt zie je een dropdown menu (onder de oranje "Bewerk" knop) die standaard staat op "Komende evenementen (x)". Als je op dit dropdown menu klikt kun je kiezen voor een lijst van al je opgeslagen evenementen door te kiezen voor de "Mijn Evenementen - Gepubliceerd" optie.