Kan ik een dagelijkse update krijgen van hoeveel tickets er verkocht zijn?

Ja dat kan. Zodra je ingelogd bent klik je op "Kalender" in de linkerbovenhoek. Klik vervolgens op "Beheer": bij het evenement waarvan je dagelijkse updates over de ticketverkoop wilt ontvangen.

Dit brengt je bij de overzichtspagina van dit evenement, scrol naar beneden naar: "Dagelijks rapport".

Vink de box ‘Toestaan’ aan en geef het e-mailadres op voor het ontvangen van de dagelijkse updates.