Kan ik een dagelijkse update krijgen van hoeveel tickets er verkocht zijn?

Ja dat kan. Zodra je ingelogd bent klik je op "Mijn evenementen" in de linkerbovenhoek. Klik vervolgens op "Beheer": bij het evenement waarvan je dagelijkse updates over de ticketverkoop wilt ontvangen.

Navigeer naar het onderdeel "Verkoopoverzicht" in de linker zijbalk

Dit brengt je bij de overzichtspagina van dit evenement, scrol naar beneden naar: "Dagelijks rapport".

Vink de box ‘Toestaan’ aan en geef het e-mailadres op voor het ontvangen van de dagelijkse updates.