Hoe kan ik mijn bankgegevens toevoegen of updaten?

Om informatie over je bank toe te voegen log je in op je Billetto account en:

1. Ga naar je Account Overzicht - het icoon links van je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm
2. Go naar "Bank informatie" in het linkermenu
3. Bewerk of voeg Bank informatie toe
4. Klik op "Update je bankinformatie"
5. Daarna kun je zowel kiezen voor "Ga terug om te bewerken" of "Bevestig en update bankgegevens" door op de betreffende knop te drukken

Opmerking: wanneer je nog geen evenement hebt gepubliceerd, kun je geen Account Overzicht zien sinds dit beperkt is tot organisator profielen.