Hoe kan ik mijn evenement delen met mijn gasten?

Je kunt het evenement delen met je gasten via Facebook & Twitter of door een ticket widget toe te voegen aan je website.

Je doet dit door in de linkerbovenhoek op "Kalender" te klikken, daarna bij het evenement dat je wilt delen op “Beheer te klikken en vervolgens in het linker menu voorDeel Evenement te kiezen.

Om het evenement te delen via social media klik je op de Facebook of Twitter knop, en het evenement zal verschijnen op je tijdlijn.

Als je een ticket widget wil toevoegen aan je website klik dan op de “ticket widget” knop en kopieer de embed code naar de code van je eigen website. Als dat verwarrend klinkt kun je onze handleiding lezen “Zo integreer je een Ticket Widget in je Website of Blog”, of je vraagt of je website beheerder je een handje wil helpen.