Hoe kan ik de ticketverkoop inplannen?

Je kunt inplannen op welke datum je jouw evenement wilt publiceren. Je kunt ook kiezen op welke datum je wilt dat verschillende ticketsoorten in de verkoop gaan.

Om een evenement in te plannen kies je “Publiceer later” in het bovenste menu van de “Creëer Evenement” pagina en selecteer je de datum en tijd dat je het evenement wilt publiceren.

Om in te plannen wanneer de ticketverkoop (van de verschillende tickets) start en eindigt, klik je op het blauwe radje naast de ticketsoort die je wilt aanpassen en selecteer je de gewenste datum.