Hoe kan ik de gastenlijst van mijn evenement bekijken?

Je kunt volgen wie er een ticket voor je evenement gekocht hebben. Log hiervoor in op je Billetto account en klik daarna op "Kalender" links boven in de pagina. Klik bij het gewenste evenement op 'Beheer' - dit brengt je naar een overzichtspagina van het evenement. Hier volgt een overzicht van het aantal verkochte tickets en de inkomsten van je evenement.

In de linker kolom onder overzicht kun je op 'gastenlijst' klikken, hier kun je jouw gastenlijst downloaden in PDF, XLS of CSV formaat. Gastenlijsten in PDF zijn print vriendelijk en ideaal voor gebruik aan de deur. De XLS en CSV bestanden zijn gedetailleerder en bevatten informatie zoals de e-mailadressen van je bezoekers die een ticket gekocht hebben.

Je kunt ook een lijst van individuele bestellingen bekijken, tickets van je gasten opnieuw verzenden of een restitutie aanmaken onder Bestellingen.