Hoe creëer ik mijn evenement?

1. Klik op 'Creëer Evenement' in het bovenste menu, log in en vul de relevante info in bij elke stap.
  2. Je kunt vervolgens je evenement opslaan of meteen online publiceren door op 'Publiceer' te klikken.
  3. Nadat je ‘Concept Opslaan' of 'Publiceer' hebt geklikt wordt het evenement aan je account gelinkt en kun je later inloggen om wijzigingen te maken, gastenlijsten te zien, de ticketverkoop bij te houden en veel meer.