Ik heb mijn ticket niet ontvangen via e-mail. Wat moet ik doen?

Als je een ticket hebt gekocht voor een evenement maar nog geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Klik op 'Contact' in de rechter bovenhoek, stuur een bericht en wij zorgen ervoor dat je het ticket alsnog ontvangt.

Je kan ook inloggen op je Billetto account door op het "Mijn Tickets" icoontje te klikken rechts bovenaan in het menu. Hier kun je alle tickets die je hebt gekocht vinden en downloaden.