Billetto app (mobiel) voor organisatoren

Je kunt de Billetto app voor mobiele telefoon vinden in de app store. Download de app en log in met je bestaande Billetto profiel om je evenementen te kunnen beheren.

Tik simpelweg op het "smiley" icoon onderin de rechterhoek en selecteer de "Switch to organiser" optie.

Met de mobiele app kun je:

1. Tickets scannen voor je evenement

2. Gasten inchecken met de interactieve gastenlijst

Als de scanner geïnstalleerd is op de telefoon, kies dan "Customer Search" inplaats van scannen en zoek de namen van je gasten op in de gastenlijst.

3. De ticketverkoop van je evenement in de gaten houden

Ontvang live updates over je ticketverkoop door op je evenement te tikken of je evenement te selecteren in de "Current events" lijst.