Hoe kan ik de evenement details aanpassen?

Om je evenement details aan te passen moet je inloggen op je Billetto account, klik op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op "Beheer" bij het betreffende evenement.

Klik op de optie "Bewerk evenement" onder het kopje instellingen in het linker menu. In de pagina die volgt kun je de evenement details bewerken (deze pagina is vergelijkbaar met de pagina waarin je het evenement gecreëerd hebt). Als je klaar bent met het bewerken, klik dan op 'Publiceren' om je evenement te updaten.