Hoe kan ik mijn Google Analytics account verbinden aan Billetto?

Google Analytics op Billetto geeft je inzicht in de gebruikers die jouw evenement bekijken, de prestatie van elke ticketsoort die je gecreëerd hebt, en de bronnen die voor verkeer zorgen naar je evenement pagina's.

De volgende slides zijn opgesplitst in twee delen; het eerste deel gaat over hoe je een Google Analytics tracking ID maakt en hoe je die integreert in je evenement, het tweede deel legt uit hoe je de gegevens kan interpreteren en hoe je deze kennis kan gebruiken voor toekomstige evenementen.

Slides 1: Zo installeer je Google Analytics op Billetto

Deck 2: Zo analyseer je data met Google Analytics en Billetto