Is het mogelijk om twee logins/managers te hebben voor een evenement?

Het is niet mogelijk om verschillende logins te hebben voor hetzelfde evenement. Een evenement wordt altijd gecreëerd bij één Billetto account. Het is natuurlijk wel mogelijk het Billetto account te delen met meerdere beheerders, maar het is niet mogelijk om bepaalde toegang af te sluiten (dus het is alles of niets!).

Het is wel mogelijk anderen tickets te laten scannen via jouw account zonder volledige toegang te geven tot je account. Dit doe je door een organisator code te creëren.

Om dit te doen ga je naar je accountnaam in de rechterbovenhoek van het scherm, op de pagina die volgt klik je op 'Event Manager' links boven in het scherm. Klik daarna op 'Creëer organisator code'. Als je al eens een organisator code hebt gegenereerd dan hoef je niet te klikken op 'Vernieuwen', je kunt dit wel doen wanneer je graag een nieuwe code wilt. Geef de code aan het personeel die de tickets zullen scannen, het personeel is dan gelinkt aan je account en hebben beperkte toegang tot het ticketscan gedeelte.