Is het mogelijk om twee logins/managers te hebben voor een evenement?

Ja, het is mogelijk om verschillende rollen aan een gedeeld Billetto organisator account toe te voegen.

1. Klik op je Account Overzicht - het icoon links van je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm
2. Klik op "Rolmanagement" in het linkermenu
3. Vul de naam, het e-mailadres en de rol van de persoon die je wilt toevoegen in. Hier vind je een overzicht van de rechten die elke rol heeft. (Opmerking: momenteel is het niet mogelijk om al bestaande Billetto gebruikers toe te voegen als nieuwe rollen)
4. Klik op "Voeg toe"

De toegevoegde persoon zal een e-mail ontvangen om een individueel wachtwoord in te stellen.