Wat voor informatie kan ik vinden over mijn ticketverkoop?

Je kunt allerlei soorten informatie over je ticketverkoop vinden op de overzicht pagina van je evenement.

Wanneer je ingelogd bent op je Billetto account, klik je op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op "Beheer" bij het betreffende evenement waarvan je informatie over de ticketverkoop wilt zien. Dit brengt je naar een overzicht pagina, hier kun je zien hoeveel inkomsten je tickets hebben gegenereerd, hoeveel er verkocht zijn en hoeveel tickets er nog te koop zijn. Je kunt naar beneden scrollen om een grafiek te zien van je ticketverkoop.