Waar kan ik mijn geannuleerde evenementen vinden?

Wanneer je ingelogd bent op je Billetto account, klik je op "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm. Op de pagina die volgt zie je een drop down menu (onder de oranje "Bewerk" knop) welke standaard staat op "Komende evenementen (x)". Wanneer je op het drop down menu klikt zie je een lijst van al je evenementen, kies "Mijn evenementen - Geannuleerd" om al je geannuleerde evenementen te zien.