Kan ik mijn gastenlijst downloaden?

In plaats van de gastenlijst te downloaden, kun je deze laten versturen naar een gewenst e-mailadres.

Ga hiervoor naar "Kalender" in de rechterbovenhoek. Onder Beheer > Inzicht > Gastenlijsten vind je de gastenlijst en kun je het bestandsformaat kiezen waarin je de gastenlijst wilt ontvangen, vul je e-mailadres in en klik op "Aanvragen".

PDF-bestand

Dit bestandsformaat geeft je een gastenlijst gegroepeerd bij ticketsoort en bevat de volgende informatie: naam gast, ordernummer en ticket barcodenummer. Deze gastenlijst is bruikbaar voor het handmatig inchecken van gasten bij je evenement.

XLS-bestand

Dit bestand bevat de meeste informatie over je gasten en hun tickets. Deze lijst bevat informatie in chronologische volgorde en informatie over “toegangscodes” en “extra velden”. Om dit XLS-bestand te kunnen bekijken en bewerken heb je spreadsheet software nodig.

CSV-bestand

Dit bestand bevat de meeste informatie over je gasten en hun tickets. Deze lijst bevat informatie in chronologische volgorde en informatie over “toegangscodes” en “extra velden”. Om dit XLS-bestand te kunnen bekijken en bewerken heb je spreadsheet software nodig.

E-maillijst

Dit simpele .txt bestand bevat alleen de e-mailadressen van je gasten, gescheiden met komma’s. Deze gastenlijst is bruikbaar voor mailinglijsten of het verzenden van updates over het evenement naar je gasten.

Attendium compatibele gastenlijst

Dit .xls bestand is designed voor de gastenlijst manager app Attendium. Deze lijst bevat informatie zoals namen van gasten, e-mailadressen en ticket barcodenummers. Deze lijst is gegroepeerd per transactie in plaats van per enkel ticket.