Wat doe ik als ik mijn evenement wil annuleren?

Als je jouw evenement wilt annuleren, klik dan op 'Kalender' in de linker bovenhoek van het scherm en scroll vervolgens naar het betreffende evenement. Klik op het prullenbakje symbool naast het evenement om het te annuleren. Wanneer je klikt op  'Annuleer event', zal een e-mail verzonden worden naar iedereen die een ticket gekocht had voor het evenement. Je kunt dit bericht bewerken om je gasten te informeren over de reden waarom het evenement geannuleerd is of om bijv. informatie te geven over wanneer er een nieuwe datum voor het evenement gepland zal worden etc.

Door het door jou georganiseerde evenement te annuleren, geef jij als organisator aan Billetto het recht (maar niet de plicht) om alle klanten die een ticket hebben gekocht voor het evenement terug te betalen. Het blijft voor jou organisator je eigen verantwoordelijkheid om je klanten te informeren over het restitutie beleid en de terugbetaling.

Wanneer het saldo van jouw evenement bankrekening niet het volledige bedrag voor de terugbetaling van je evenement dekt, neem dan contact met ons op voordat je het evenement annuleert, omdat de standaard procedure voor terugbetaling dan niet uitgevoerd kan worden.

Opmerking: restituties uitgevoerd door Billetto in opdracht van de organisator bestaan enkel uit de prijs van de tickets (de servicekosten zullen niet worden terugbetaald). Het kan tot 5 werkdagen duren voordat de terugbetaling te zien is op de bankrekening van de ontvanger.