Kan ik de e-mailadressen van mijn gasten zien?

Als je ingelogd bent op je Billetto account, kun je wanneer je maar wilt je gastenlijst downloaden. Klik hiervoor op "Kalender" linksboven in de pagina en klik daarna op 'Beheer' bij het evenement waarvan je de gastenlijst wilt zien. Dit brengt je naar een overzichtspagina, in het linker menu vind je de gastenlijst optie. Als je een gastenlijst met e-mailadressen van je gasten wilt downloaden kies je voor het XLS of CSV-formaat.

Je kunt ook individuele bestellingen van gasten bekijken onder Bestellingen. Hier worden ook de e-mailadressen van je gasten weergegeven. Daarnaast kun je hier restituties aanvragen voor tickets van je gasten en tickets opnieuw versturen naar je gasten of doorsturen naar een ander e-mailadres wanneer een van je gasten een verkeer e-mailadres heeft ingevoerd.