Hoe bewerk ik mijn profiel informatie als ticketkoper?

Om je profiel informatie te bewerken, log je in op je Billetto account en klik je op je profiel foto in de rechterbovenhoek van het scherm. Hier kun je jouw persoonlijke informatie updaten, zoals je naam, e-mailadres en wachtwoord en je profiel verbinden aan je Facebook account.

Wanneer je klikt op "Jouw openbaar profiel" kun je een voorvertoning zien van hoe anderen jouw profiel zien (afhankelijk van jouw privacy instellingen). Je kunt je profiel aanpassen zoals je wilt door op "Bewerk" te klikken. Hier kun je de naam en het e-mailadres aanpassen, een profiel- of omslagfoto toevoegen en je privacy instellingen aanpassen.