Kunnen meerdere mensen tickets scannen voor een evenement?

Ja, het is mogelijk om meerdere mensen tickets te laten scannen aan de deur zonder ze volledige toegang te geven tot je organisator account. Je kunt dit regelen door een organiser key te genereren.

Dat doe je zo:
1. Ga naar "Kalender" in de linkerbovenhoek van het scherm
2. Klik op "Beheer" bij het betreffende evenement
3. Kies de "Event Manager" optie in het linkermenu
4. Klik op "Genereer organisator code"

Je kunt deze code doorgeven aan degene die de tickets zullen scannen, zij kunnen de code gebruiken om te 'verbinden' met jouw account zonder toegang te krijgen tot gevoelige account informatie van jouw evenement.