Hoe kan ik een restitutie aanvragen voor een ticket van mijn gast?

Je kunt een restitutie aanvragen voor een of meerdere van je gasten. Je hebt de naam, het e-mailadres, of het Order ID nummer nodig van je gast (deze is te vinden in de bevestigingsmail die je gast heeft ontvangen na de ticket aankoop). De stappen:

• Klik op Kalender bovenin het Billetto overzicht
  • Kies het evenement waarvoor je een restitutie wilt aanmaken en klik op Beheer
  • Vind de bestelling in kwestie en klik erop
  • Je kunt nu kiezen voor Restitutie verzoek aan de rechterkant

Houd er rekening mee dat de restituties worden verwerkt tijdens de Billetto Support openingsuren (Ma-Vrij 8:00-15:00) en dat het tot 5 werkdagen kan duren na het verwerken van de refund voordat het bedrag zichtbaar is in het bankoverzicht van je gast (afhankelijk van de bank). Restituties kunnen alleen aangevraagd worden voor actuele evenementen. Houd er rekening mee dat de restitutie exclusief de Billetto boekingskosten en transactiekosten is.