PayPal Billettolla

Tarjoamme PayPalia standardimaksutapana Billetto.fi lla. Tämä on automaattisesti käytössä kaikkissa alustan tapahtumissa, joten varmistamme että kaikki lipun ostajasi voivat vapaasti valita mieluisimpien maksutapojensa välillä.

PayPalin mukana tulee maksu. Maksu vähennetään tapahtumasi tuotoista ennen tapahtumatulojesi käsittelemistä. Löydät palvelun maksutiedot tapahtumasi Myyntikatsauksesta.

Järjestäjänä voit kytkeä tämän toiminnon pois päältä milloin tahansa, vain yhtä tapahtumaa varten tai tililtäsi kokonaan.

Poistaaksesi Paypal toiminnasta kaikissa tapahtumissa:

Mene kohtaan “Profiilin katsaus”

Klikkaa “Maksut” valikossa vasemmalla puolella ja etsi “Maksujen käsittely”

Valitse “Ei” PayPalin asetuksista ja klikkaa “Päivitä”-painiketta

Poistaaksesi PayPal toiminnasta vain yhtä tapahtumaa varten

Etsi “Omat tapahtumat” ylävalikosta ja valitse tapahtuma

Klikkaa “Hallinnoi tapahtumaa”

Löydät “Muokkaus ja Suunnittelu” valikossa vasemmalla, valitse sitten “Maksutavat”

Valitse “Ei” PayPalin asetuksista ja klikkaa “Päivitä”-painiketta