Miksei tapahtumani URL-osoite toimi?

Tähän voi olla monta syytä:

• Tapahtuma on tallennettu luonnoksena, eikä sitä ole vielä julkaistu
  • Linkki johtaa jo päättyneeseen tapahtumaan, eikä siihen ole enää pääsyä Billettolla
  • Alkuperäistä URL-osoitetta on muutettu
  • Tapahtuma on peruutettu

Jos etsit omaa tapahtumaasi, sen pitäisi löytyä, kun kirjaudut Billetto-tilillesi ja valitset "Kalenterin" vasemmassa yläpaneelista. Näet listan järjestämistäsi tapahtumista. Mikäli et löydä haluamaasi, voit valita kategoriaksi tulevat tapahtumat klikkaamalla pudotusvalikkoa ja valitsemalla uuden näkymän.