Miten aikataulutan lipunmyynnin? / Miten avaan ja suljen lipunmyynnin?

Päätät itse, milloin haluat lipunmyyntisi alkavan ja loppuvan. Voit syöttää alkamis- ja päättymisajat lippujen luomisvaiheessa lippujen lisäasetuksissa. Pääset lisäasetuksiin valitsemalla "Omat tapahtumat", "Tapahtumakatsaus" ja "Muokkaa". Seuraavaksi klikkaa itsesi "Luo liput" -ruudulle, missä näet kaikki tapahtumasi lipputyypit. Jokaisen lipputyypin kohdalla voit valita "Lisäasetukset", jotka aukeavat lipputyypin alle. Klikattuasi "Lisäasetukset" auki pääset valitsemaan myynnin alkamis- ja päättymispäivät. Voit muokata jokaisen lipputyypin myynnin alkamis- ja päättymispäivän erikseen. Näin voit esimerkiksi luoda Early Bird -liput tapahtumaasi.