Miten voin nähdä tapahtumani vieraslistan?

Voit seurata, ketkä ovat ostaneet lippuja tapahtumiisi kirjautumalla Billetto-tiliisi ja valitsemalla "Omat tapahtumat". Kun olet löytänyt tahtomasi tapahtuman, valitse "Tapahtumakatsaus". Vasemmanpuoleisesta valikosta löydät "Vieraslistat". Voit ladata vieraslistan joko PDF, CSV tai Excel-tiedostona. PDF-vieraslistat ovat ihanteellisia tapahtuman ovella, sillä niistä voit helposti yliviivata saapuneet vieraat. CSV/Excel-tiedostot ovat yksityiskohtaisempia ja sisältävät mm. kaikkien lipun ostaneiden sähköpostiosoitteet.