Miten lisään tapahtumani?

1. Kirjaudu sisään täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai luo Billetto-tili, jos olet uusi käyttäjä. Voit kirjautua myös Facebookkia käyttämällä. Tarvitset Billetto-tilin, johon voimme liittää tapahtumasi, että voit myöhemmin kirjautua sisään tekemään tapahtumaasi muutoksia, tutustumaan vieraslistaasi, seuraamaan lipunmyyntiä jne.
  2. Valitse "Lisää tapahtuma" ylävalikosta ja täytä kaikki tarpeelliset tiedot tapahtuman jokaisessa luomisvaiheessa.
  3. Tämän jälkeen voit tallentaa tapahtumasi luonnoksena tai klikata "Tallenna & julkaise", jos haluat, että tapahtumasi julkaistaan saman tien.