Kuinka kerään vieraistani lisätietoa?

Voit luoda omia kysymyksiä, joihin pyydät vieraitasi vastaamaan tilauksen yhteydessä käyttämällä Lisäkenttiä. Saat kerätyt tilastot XLS- tai CSV-muodossa ja voit ladata ne koska tahansa. Vieraslistalta löytyy jo tietoa vieraiden nimistä ja sähköpostiosoitteista, joten näitä tietoja sinun ei tarvitse kysyä erikseen.

Lisäkentät löydät, kun olet ensin luonut tapahtuman ja joko julkaissut tai tallentanut sen luonnokseksi. Sitten:

1. Klikkaa Kalenteria vasemmassa yläkulmassa

2. Klikkaa Hallinnoi tapahtuman vieressä

3. Valitse vasemmalla olevasta listasta vaihtoehto Lisäkentät

• Nimi viittaa kysymykseen tai kategoriaan, jonka haluat luoda.
  • Kuvaus on kenttä, johon voit kirjoittaa lisätietoa kysymyksestä tai kategoriasta.
  • Pakollinen?-painike määrittää, onko vieraiden pakko täyttää lisäkenttä tilauksensa yhteydessä vai ei.
  • Kentän tyyppi määrittää, vastaavatko vieraasi valitsemalla valikosta vaihtoehdon vai kirjoittamalla itse oman vastauksensa.
  • Voit myös valita, esitätkö kysymyksen kerran tilausta kohden vai jokaista ostettua lippua kohden.

Kun vieraat alkavat ilmoittautua tapahtumaasi, löydät nämä lisätiedot helposti vieraslistasta näin:

1. Klikkaa Kalenteria vasemmassa yläkulmassa

2. Klikkaa hallinnoi tapahtumasi vieressä

3. Valitse vasemman puolen vaihtoehdoista Vieraslistat

4. Lataa joko XLS- tai CSV-muodossa.