Kuinka esikatselen tapahtumaani ennen sen julkaisemista?

Kun luot tapahtumaa, voit sekä Muokata että Esikatsella sitä valitsemalla haluamasi vaihtoehto luonti-ikkunan vasemmasta yläkulmasta.

Muutoin voit klikata "Kalenteria" vasemmassa yläpaneelissa. Selaa sitten alas haluamaasi tapahtumaan ja klikkaa sitä. (Mikäli tapahtumasi on luonnostilassa, sinun on ehkä muutettava dropdown-valikko oikeassa yläkulmassa näyttämään luonnoksia tulevien tapahtumien sijaan.)