Mitä minun tulee tehdä, jos haluan peruuttaa tapahtumani?

Jos joudut peruuttamaan tapahtumasi, valitse "Omat tapahtumat" ja "Tapahtumakatsaus". Vasemmanpuoleisesta valikosta voit valita "Peruuta tapahtuma". Kun klikkaat "Peruuta tapahtuma", sähköposti lähetetään automaattisesti kaikille, jotka ovat ostaneet lipun tapahtumaan. Lipun hinta palautetaan lipun ostajan maksukortille, mutta kuten käyttöehtoihimme on kirjoitettu, palvelumaksuja ei palauteta lipun ostajille.