Voinko lisätä lippuihin salasanan? / Voinko luoda VIP-tapahtumia?

Kyllä, tapahtumasi voivat olla julkisia, yksityisiä tai salasanalla suojattuja.

Kun luot tai muokkaat tapahtumaa, mene "Luo liput" -kenttään ja valitse "Lisäasetukset" niiden lippujen vierestä, jotka haluat muuttaa pääsykoodia vaativiksi. Ruksimalla laatikon määrität, että ainoastaan pääsykoodin saaneet vieraat voivat ostaa/tilata lippuja tapahtumaasi. Voit määrittää myös saatavilla olevien lippujen määrän per pääsykoodi.

Kun tapahtuma on tallennettu tai julkaistu, voit luoda pääsykoodeja valitsemalla "Omat tapahtumat" ja "Tapahtumakatsaus". Tämän jälkeen voit valita "Pääsykoodit". Voit nimetä pääsykoodin, ja valita, mihin lippuihin koodi antaa pääsyn. Tapahtuman luomisvaiheessa määrität, kuinka monta kertaa koodia voi käyttää.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö