Kuinka muokkaan profiilitietojani lipunostajana?

Muokataksesi profiilitietojasi sinun tulee vain kirjautua Billetto-tilillesi ja klikata profiilikuvaasi ruudun oikeassa yläkulmassa. Voit päivittää henkilökohtaisia tietojasi kuten nimeä, sähköpostiosoitetta ja salasanaa, tai yhdistää profiilisi Facebook-tiliin.

Jos klikkaat "Julkista profiiliasi", näet profiilisi sellaisena, jollaisena se näkyy julkisena muille (riippuen yksityisyysasetuksistasi). Voit kustomoida profiilisi oman makusi mukaiseksi klikkaamalla "Muokkaa". Näin voit muokata profiilisi nimeä ja sähköpostiosoitetta, lisätä profiilikuvan tai yläbannerikuvan sekä muuttaa yksityisyysasetuksiasi.