Kuinka korvaan vieraani lipun hinnan?

Voit pyytää lipun korvausta yhdelle tai useammalle vieraalle. Tarvitset joko heidän nimensä, sähköpostiosoitteensa tai tilausnumeronsa (he ovat saaneet tämän tilauksen vahvistussähköpostiviestissä). Tämä onnistuu näin:

• Klikkaa Kalenteria vasemmassa yläpaneelissa
  • Valitse haluamasi tapahtuma ja klikkaa Hallinnoi
  • Valitse vasemman puolen listasta Tilaukset
  • Etsi haluamasi tilaus ja klikkaa sitä
  • Voit nyt pyytää korvausta oikealta puolelta

Huomaathan, että korvaukset käsitellään Billetton aukioloaikoina (ma-pe klo 9-16) ja saattaa kestää 5 pankkipäivää, ennen kuin korvaus näkyy vieraasi tilillä (riippuen hänen pankistaan). Korvauksia ja palautuksia tehdään vain käynnissä olevien tapahtumien kohdalla. Billetton varausmaksu ei sisälly korvaukseen.