23.01.2019 - Omstrukturering af administrer eventsiden

Vi har forbedret og lavet om på administrer eventsiden.

Vi har overtid forberedt os på en lille vinterrengøring til vores arrangører af 'Administrer' eventsiden.

Vi har flyttet rundt og lagt forskellige funktioner sammen, samt tilføjet nogle nye funktioner. Der ud over har vi forbedret det visuelle design af alle funktioner. Hele processen i 'Administrer' event burde være mere naturlig og logisk nu end tidligere.

Her er hvad vi har lavet om på:

Oversigt (tidligere Dashboard)

Gæsteliste & Rapporter - Dette den gamle gæsteliste side, samt daglige rapporter ( tidligere under salgsoversigten) der er blevet slået sammen til en side, så man kun skal gå et sted hen for at finde sin gæsteliste eller rapporter.

Design & Tilpasninger -  dette er en helt ny kategori vi har tilføjet til menuen til venstre. Herunder finder du følgende felter:

Billetter & Ordreher har du mulighed for at tilføje en tekst til ordrebekræftelsen som dine gæster modtager, når de har booket billetter til dit arrangement. Du kan på samme side tilføje 2 billetbannere til dine billetter. Disse vil være vist i bunden af billetterne.

Deltagerinformation - denne var tidligere under 'Marketing', men er nu flyttet samt forbedret. Samt finder du funktionen, saml fulde navn på billet og adresse oplysninger. Herunder har du også relaterede events hvor du kan få samme info på køberen.

Eventside - her har vi samlet knap i købsflow, som du har mulighed for at ændre ordlyden på. Her finder du også det tildigere 'Talere' som var under 'Markedsføring'. Dette hedder nu 'Headliners' men funktionen er den samme som tidligere.

Lokation (tidligere Sted) - Her er intet ændret denne er den samme det er kun kategori navnet.

Marketing (tidligere Markedsføring)

Del event -  Denne side er den samme der er dog i bunden tilføjet vores 'Meta tag' funktion som man kan anvende til, at søge dit event frem hurtigere, hvis du har mange events oprettet på din profil.

Statistikker - Denne side er ny, hvor vi har slået Facebook Pixels & Google Ananlytics tracking sammen.

Rabatter & Kampagner Ny kategori

Her har vi rykket adgangskode funktionen hen som tidligere var under 'Markedsføring'. Samt er hele kampagne sektionen tilføjet hertil. Vi har også tilføjet 'Køb reklamer til denne kategori' Så det hele er samlet et sted.

Deltagere

Billethåndtering - det gamle felt som hed 'Billetter' og lå under 'Dashboard'. Intet er ændret her. Der er de samme funktioner, vi har dog tilføjet muligheden for at du kan bestemme om dine købere skal kunne overføre en billet til en ven, og i så fald hvor længe inden eventets start det skal være muligt.

Ordrebehandling - denne funktion er uændret.

Venteliste - denne fuktion er den samme, denne kan du anvende til hvis dit event er udsolgt.

Dørsalg & Billetskanning (tidligere under Deltagere)

Billettoapp & Arrangørnøgle - denne funktion er den samme som tidligere, har dog fået nyt navn.

Kasseindstillinger - er den samme funktion den har bare fået et forbedret og renere udtryk.

Skannerindstillinger - er den samme funktion den har bare fået et forbedret og renere udtryk.

Skanningslister - her finder du de tidligere funktioner importer stregkode, og offline skanner.

Skanningsstatitsik - er den samme funktion som tidligere.

Opdatering til 'opret event' siden.

Kapacitet - Vi har flyttet kapacitet funktionen fra 'Adminitrer' til 'Opret event' siden. Dette felt finder du nu under feltet med dine billettyper. Den fungerer stadig på samme måde, og anvendes til hvis man har mange billettyper, men gerne vil begrænse salget til hvad der er plads til hvor eventet afholdes.

Tilbagevendende events - dette er en helt ny fukntion som vi har frigivet. Her har du mulighed for, at oprette flere af det samme event på en gang. Så hvis du har det samme event på flere forksllige tider eller dage, kan du oprette det hele under et event. På den måde behøver du ikke længere tilføje en masse billettyper eller tider til dine billetter, da du nu har det hele i event oprettelsen. Du kan læse mere om funktionen her