Sådan tilføjer du billetbannere til dine billetter

Hvis du ønsker at tilpasse dine billetter så de indeholder din egen branding eller andre relevante billeder, så finder du denne funktion på følgende måde.

Herunder er et eksempel på vores billet som PDF-format, der viser de to standardbilleder - 1 Billettoreklame og 1 foldeinstruktion.

1. Gå til 'Mine events' og klik 'Administrer'  på det event som du ønsker at tilføje ændringen til.
2. Gå til 'Design & Tilpasninger' i menuen til venstre.
3. Klik på 'Billetter & Ordre'.
4. Tilføj dine ønskede billeder ved at uploade dem i præcis 480x730 pixels. 480 bredden og 730 højden i enten PNG- eller JPG-format.

Så snart du har gemt denne ændring vil den fremgå på billetkøberens ordrebekræftelse.