Kan jeg oprette en venteliste til mine gæster for udsolgte events?

Følg disse trin for at oprette en venteliste til et udsolgt event.

I sin nuværende form vises der en mulighed til potentielle billetkøbere for at tilmelde sig en venteliste. Hvis flere billetter gøres tilgængelige for eventet vil disse billetkøbere blive notificeret.

Du kan ændre, aktivere og deaktivere denne funktion under Administrer -> Deltagere -> Venteliste. Der er et par funktioner at vælge imellem:

Under Kommunikationsmetode kan du vælge om du vil sende emails ud manuelt til de individuelle kunder eller automatisk have en besked sendt ud dagligt om hvorvidt der er billetter tilgængelige.

Du kan også vælge kun at udpege specifikke billettyper, der skal være tilgængelige på ventelisten. Så er det kun dem som vil være det på.
Du har 2 muligheder i Kommunikationsmetode: Daglig og Manuel.
Daglig sender en email ud dagligt til alle på ventelisten hvis der er nogen billetter tilgængelige.

Manuel sender ikke noget ud og overlader det til dig at sende en email ud om nødvendigt.