Hvordan sletter jeg min Billetto konto?

Note: Når du har anmodet om at slettet din konto bliver du automatisk logget ud. Du kan ikke logge på igen med den konto. Hvis du arrangerer events med Billetto, så kontakt support før du sletter din konto.

Hvis du ønsker at slette din Billetto konto, så skal du først logge ind og derefter gøre følgende:

  1. Klik på Profil Overblik øverst til højre
  2. Klik på Slet din Billetto profil
  3. Du skal indtaste dit password for at slette din konto og acceptere om du er sikker på du vil slette den.

Det kan tage op til 30 dage at slette din konto. Hvis du har oprettet events kan det være at vi kontakter dig for ekstra information. Du vil modtage en bekræftigelsesemail, når din konto er slettet.