Tilknyt et venue til dit event

Du kan nu tilknytte et venue til dit event på Billetto. For at tilføje et venue til din Billetto profil, skal du gøre følgende:

1. opret et nyt event

2. gå ned til venue sektion (lokationen) og klik på tilknyt et venue.

3. klik registrer venue knappen til højre

4. du kan nu taste adressen og navnet ind på venuet

Du har også mulighed for at tilføje et billed til venuet som illustrerer hvordan det ser ud.

Avancerede instillinger:

1. Du kan begrænse kapaciteten for det venue du har oprettet, ved at klikke på avancerede instillinger. (sådan så du fra start af sætte den kapacitet som der er plads til på det gældende sted)

2. Hvis du ønsker at sætte kapaciteten på kryds af alle dine events som har dette venue tilknyttet kan du klikke flueben i kassen kapacitet på tværs af events.