Hvorfor skal jeg oprette en profil på Billetto?

Vi beder alle vores brugere om at oprette en Billetto profil, for at sikre, at vi kan levere den bedst mulige service. Skulle du have problemer med din order, f.eks. en stavefejl i din email eller hvis du har fået slettet bekræftelsesmailen, hvor billetterne er vedhæftet, så vil din profil på Billetto være til gavn, når vi skal hjælpe dig. Herved kan vi hurtigt finde frem til din ordre. Derudover kan du altid logge ind på din Billetto profil og downloade dine billetter, hvis du har mistet dem, lige så vel som du kan se hvilke fremtidige events du har købt billetter til eller “liket”.

Det er super nemt at oprette en profil på Billetto, det eneste det kræver er en e-mail og en selvvalgt adgangskode. Hvis du ønsker at have en større rolle i Billetto universet, så kan du tilføje et profilbillede samt andre personlige detaljer, ved at trykke på dit kontonavn i øverste højre hjørne og derefter trykke på rediger. Det er dog helt op til dig at bestemme, om du vil tilføje dette til din Billetto profil.

Din data opbevares sikkert og videregives ikke til tredje part. Arrangøren, for det event du har købt billetter til, har adgang til dit navn og din e-mail, da det kan blive nødvendigt for dem at kontakte dig med vigtig information omkring deres event. Medmindre du har givet arrangøren tilladelse til, at de må kontakte dig via e-mail med information om fremtidige events, er det ikke tilladt for dem, at kontakte dig ang. dette.

For information om, hvordan dine betalingsoplysninger bliver håndteret klik her.