Hvorfor står der ingen tilgængelige billetter på mit event?

Hvis du oplever at der står 'Ingen tilgængelige billetter' på dit event, skal du gøre følgende:

Klikke Kalender øverst til venstre > trykke Rediger > Gå ned til billetten > Klikke møllehjulet til højre(avancerede indstillinger). Her kan du så ændre billetsalg start og slut dato, når dette er ændret skal du bare trykke på udgiv, og så skulle billetterne gerne være tilgængelige igen.

Note: Hvis billetterne stadig ikke er tilgængelige skal du huske, at tjekke om du har fået tastet et antal af billetter du ønsker at sælge og så udgiv.