Hvor finder jeg arrangørnøglen henne?

For at kunne skanne billetter til dit arrangement skal du først indtaste din arrangørnøgle. Først logger du ind på din Billetto profil fra en computer, herefter skal du gøre følgende:

Klik Mine events øverst til højre > så Administrer på det ønskede event > Så trykker du deltagere til venstre i menuen > og så Billetskanning & Dørsalg > og så Generer arrangørnøglekode.

Du kan nu indtaste arrangørnøglen og komme igang med skanningen af billetter.