Hvordan overfører jeg billetter til en ven?

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan overføre din billet, som du har købt, til en ven, så er du kommet til det helt rette sted.

1)

Allerførst skal du logge ind på din Billetto-konto og klikke på billetsymbolet i øverste højre hjørne.

2)

Find den billet, som du ønsker at overføre til en ven og klik derefter "Overfør billet".

3)

Indtast din vens navn og emailadresse.

4)

Væg herefter hvilke billetter, du vil sende afsted.

5)

Gennemfør overførelsen ved at klikke på "Giv til en ven" nederst på siden.

Din ven vil få tilsendt en email, hvori der findes en kopi af billetten, som også altid vil være tilgængelig på Billetto-kontoen. Hvis din ven ikke har en konto hos Billetto anbefaler vi, at oprette én. Hvis din ven opretter sin konto med den email, som du sendte billetten til, vil billetten være synlig på Billetto-kontoen efter endt registrering.