Er det muligt at indkludere moms i min billetpris?

Det er event arrangørens eget ansvar at indberette og udregne momsen. Hos Billetto er momsen ikke automatisk inkluderet i billetprisen, men det er muligt at vise momsen af billetprisen til sine kunder, hvis man ønsker dette.

For at gøre dette, skal du ind og indtaste eller opdatere dit CVR nummer:

1. Log ind på Billetto.

2. Klik på kontooverblik øverst i højre hjørne, ved siden af dit kontonavn.

3. Klik på bankinformation

Her har du mulighed for at indtaste dit CVR nummer. Når du har gjort dette, har du mulighed for at vise momsen på billetten til dine kunder( Dette vil ikke automatisk blive vist, du skal derfor ind og gøre det manuelt).

For at gøre det, om du enten opretter et event eller skal redigere i et event(for at redigere i dit event, skal du logge ind på din billetto konto, klikke på kalender i øverste venstre hjørne og vælge rediger ved det relevante event), skal du gøre følgende:

1. Rul ned til billettype

2. Klik på avancerede indstillinger (møllehjullet til højre)

3. I bunden af de avancerede indstillinger finder du momsen: Sæt denne til 25% hvis du ønsker, at inkludere momsen i kundernes kvittering. Vær opmærksom på at billetprisen vil være den samme.

4. Gentag dette for de forskellige billettyper, du ønsker momsen inkluderet i.

5. Klik udgiv for at opdatere dine informationer på eventet.

Når dine kunder efterfølgende går ind og køber en billet, vil de modtage i deres ordrebekræftelse en opdeling af momsen i prisen på deres ordre.